En fundering


Jag har en fundering. Varför säljer konditorier gårdagens mackor för halva priset? Det är ju gårdagens som är som bäst. Det är ju de små rackarna som har fått lite tid att stå och götta till sig. Jag förstår inte hur de resonerar. Samma sak med smörgåstårta! När är den som bäst? Givetvis efter 1-2 dagar när den.. just det! Stått och göttat till sig.

Jag ska öppna ett café som säljer gårdagens mackor för dubbla priset. Precis som det ska vara.

Kommentarer
Postat av: Jens

Bra fundering!

Jag håller med fullständigt.

2010-12-03 @ 09:37:22
URL: http://farsaikoping.blogg.se/
Postat av: S

Kör på det!

2010-12-03 @ 10:17:36
Postat av: P

Helt rätt!!

2010-12-05 @ 13:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0