Ett fyrfaldigt leve..


..för mig idag!

Hurra hurra för Robert!




Grattis R, du är bäst.

Tack Robert, det var snällt sagt.

Hurra hurra!

Jaså...


Ni undrar vad jag ska göra? Ikväll?

Äsch, inget särskilt..

Men jag kan väl berätta då eftersom ni tjatar.

JAG SKA SPELA PLAYSTATION 3 I ETT NYBYGGT BIORUM PÅ EN 80-TUMS DUK MED PROJEKTOR OCH BIOHÖGTALARE OCH HELTÄCKNINGSMATTA OCH CHAMPIONS LEAGUE PÅ TV OCH OCH JAG BLIR SÅ TILL MIG SÅ JAG VET INTE VAD.

Ingen särskild kväll, alltså...


Onsdagstriumf


Jag kom upp i morse, tittade på termometern och den visade -25,4c. Gick till kylen, bredde mina trötta Wasa sport mackor, upptäckte att osten var slut och tänkte att.. livet är fan inte vad det borde.

Men!

Halvvägs till jobbet, efter att ha misslyckats med att försöka få bort isen från helvetet på bilrutorna och istället kört utan att se något, kom jag på att en av tanterna på jobbet fyllt 60 och vi ska få smörgåstårta! Smörgåstårta! Till frukost! 

Ibland ler gud mot en trots all jävelskap han hittar på för det mesta.

Förra gången vi fick smörgåstårta till frukost åt jag inget mer förrän 21:00 på kvällen. Då förstår ni ungefär hur mitt förhållande till smörgåstårta ser ut.

Om 45 minuter är det dags! Det här ser ut att bli en bra dag, trots allt. 


Vet ni vad jag kom på?


Endast jag och Jens innebär att det inte blir någon diskussion om man ska se Let´s dance eller På Spåret.

Vi får helt enkelt se Let´s dance i lugn och ro! Skönt.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Yeah, Right.


SÅdärJA


Nu jobbar vi in helgen! 2 timmar till, sen får det vara bra.

Ikväll vankas det utekväll for the ladies. Så jag och Jens är gräsänklingar och Filippa och Penni är... gräsbarn?

Hursomhelst så blir det till att umgås vid Jens och om bägge vildingarna mot förmodan somnar samtidigt så har vi datorerna med oss för lite hederlig gameing.

Kanske spontandansa lite till denna.

Kanske äta lite denna. (vad i helvete är bilden längst upp till vänster!? Följdfrågan blir självklart..  Är det sådär djuret kebab ser ut innan det slaktas? För visst finns det väl ett djur som heter kebab?)

Kanske kanske dricka en liten denna: 



Observera alkoholhalten. Man är väl ansvarig. Det var också roligt att det från början var en 50cl burk, men smart som man är gör man bilden mindre, och vips ser det ut som en 33:a. 


Trevlig helg hörrni!


Bildspel!


Ja ni läste rätt. Jens har påstått att man kan kopiera och klistra in bilder direkt. Utan att behöva ladda upp dem. Så vi testar! Det ni kommer bevittna nu är de bilder som är tagna med mobilen de senaste... ja vad kan det vara, 1,5 åren kanske. Bilder från kameran kommer en annan gång. Vi kör;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Texten ovan skrev jag igår. Jens hade fel. Jens ljög. Det går inte att kopiera och klistar in bilder. Så från och med nu kommer Jens gå under det mogna namnet Jens ljugpottan Wretling.

Han ljuger, han ljuger på tut...

Vilken ljugpotta!

After match talk


Jaha...

FCB kom ju inte ut som samma lag i andra halvlek direkt. Tyvärr var de för nöjda över resultatet efter första halvlek för att fortsätta gå offensivt.

Och historien har ju lärt oss att det brukar gå precis som det gick ikväll för lag som "slutar gå för det".

Returen på Camp Nou har jag dock svårt att se ska kunna gå åt annat än ett håll. De som vill dega in på att Arsenal går vidare erbjuder jag 4ggr i odds. Skicka bara in insatsen om ni är intresserade.

Nu: Säng, några sidor ur "Hypnotisören" och kram till John B.

Imorgon blir helt sportfri. Måste ju behålla mina så fina kvinnliga läsare också.


Half time talk


De är ju löjliga. Infor varje gång de ska spela så tänker jag.. de kan ju inte vara så bra som jag tänkte förra gången. Det är omöjligt. Nu möter de ju trots allt inte almeria i spanska ligan.. nej nu möter de Arsenal. På Emirates. Och så går de ut och spelar en fotboll som gör att jag bara sitter och gapar i soffan. HELT. JÄVLA. OTROLIGT. 

Bollinnehavet! Pressen då de tappar boll! Motherfucking PASSNINGSPELET! Helt otroligt hur ett lag på den hör nivån kan vara så överlägsen sina konkurrenter. Skillnad i kvalité måste alltid sättas i proportion till nivån de spelar på. Ett korplag kan vinna över ett annat med 17-0. Ett divison 4-lag med 6-0. Ett världslag ska inte kunna vara så överlägsen ett annat världslag. Tror det kommer dröja länge innan vi ser ett lika komplett lag som Barcelona de 2 senaste säsongerna. Och frågan är om de inte är bättre än någonsin just nu. 

Nu är inte matchen klar.. Och Arsenal kan säkert snubbla in en boll med lite tur..

Men det här vinner Barcelona garanterat.

Avspark andra halvlek nu! Se och njut.    

(ni tjejer som fortfarande inte begriper storheten med sporten kan ratta in Hasse Aro sista 10 på tv3. Om nu han är kul att se på..vad vet jag.)

Top of the top


Så är det dags. Ikväll. 20:45. Emirates Stadium. Ni minns kanske att jag beskrev deras senaste möte såhär.

Ska ni ointersserade någon gång se en fotbollsmatch, titta ikväll. Fotboll blir inte bättre än när 2 av de mest spelande lagen i världen möts.

Problemet? För det är ju alltid ett problem.

Matchfan går i Viasatsport som boxer av någon outgrundlig anledning aldrig lyckas förhandla färdigt med. Jag får alltså inte in kanalen.

Alternativen?

1. Jag våldgästar min bror som ska äta en romantsik middag med sin sambo som fyller år idag.

2. Jag köper matchen på viasatondemand och streamar fanskapet till datorn. Jag har dock kollat runt på lite forum och det ser ut som de har problem med streamningen, att den buffrar hela tiden.

Det blir dock troligen alternativ nr. 2. Vill gärna kunna besöka min bror i fortsättningen också, utan att få en pungspark av Sofia vid varje besök för resten av livet.

Nu när plats är bestämd så gäller det att bestämma tilltugg. Detta är nästan lika viktigt som själva matchen. Det måste vara perfekt.

Det absolut bästa är ju någon form av plocktallrik. Där man får frottera fritt. Ledordet när det gäller plocktallrik är ju dyrare varor, desto bättre. Den dyrare korven är ALLTID bättre än den billigare. Den dyrare osten är DEFINITIVT ALLTID bättre än den billiga. De enda livsmedel(ja, jag kallar dem för livsmedel) jag känner till där priset inte är kopplat till kvalite´ är bärsen och chipsen. OLW och Estrella kostar faktiskt lika mycket hur otroligt det än låter. Och Falcon kostar nästan lika lite som Sofiero eller Millenium.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snart ska jag dock bege mig till Nautilus för det första passet på 2 veckor. Fick en inflammation i ett muskelfäste för 2,5 vecka sedan och har inte tränat sedan dess. Jag uppskattar att jag gått upp 1,5 kilo sedan dess. Bra jobbat på 2 veckor.

Sen: Messi.. Villa... Xavi...Iniesta... TOP OF THE TOP!


En fråga


Har jag vunnit veckans i-landsproblemstävling när jag halvvägs hem från jobbet blir irriterad på mig själv för att jag glömt sätta på passagerarsätets stjärtvärme och därmed inser att McDonaldsmaten håller värmen sämre tills jag kommer hem?

Det känns som att det är svårslaget iallafall..

Hehe, lurade!


Där fick jag er allt. Jag har ju inte bloggat färdigt för idag! Jag glömde ju berätta att jag nu ska till Arboga. På ett möte. Det är viktig info.

Att ni gick på den enkla!

"färdigbloggad för idag" trodde ni era tokar.

hohoho

Mästerbloggaren


Tänkte jag titulera mig idag. 3 inlägg på en dag igår. Varav 2 var långa. Det ni!

Nu blir det till att återhämta sig ett par dagar efter detta superbloggande.

Kanal 5


Program-presentatören på kanal 5 ville tydligen göra sig lite lustig över mig och sa precis "hoppas ni alla där ute har en riktigt mysig alla hjärtans dag"

Vet du vad du kan göra din gamla kanal-5-presentatör? Du kan gå och dö. Jävla skitgubbe.


Ert val


Har funderat lite vad i helvete jag valde för ämnen när jag gav er makten att bestämma innehållet för ett inlägg. Jag hade dock en backup i den oseriösa sista, som jag trodde att de flesta skulle välja och mitt problem vore ur världen.

Nu valde dock samtliga alla 3.

Problemet är nämnligen att hur jag än vrider och vänder på det så kan de 2 första ämnena omöjligt skrivas utan att bli privat. .

Jag tänker såhär.. 90% av ni som läser detta känner förmodligen till det mesta ändå. Jag skiter dessutom i om jag förnedrar mig själv på något sätt(förnedring är nog det ordet som ligger närmast till hands när det kommer till att höra sin egen röst på en videofilm som läggs ut på nätet) men Liza och Filippa har varken valt att blogga eller bli utlagda på nätet, så där går gränsen även i fortsättningen.

Så.. vi börjar väl beta av den första av de 3 områdena.

En liten beskrivning av bloggens ägare såhär 6 månader efter starten.. men ändå.

Here we go;

26 år
Dalmas i grunden
Yngsta brodern av 3

Hade Wu-tang clan byxor i högstadiet
Låten 1990-nånting sammanfattar min uppväxt


Familjekär


Älskar att resa och vill helst göra en skidsemeter och en solsemester/år
Anser att Ola-Conny är ett kvalitetsnamn
Har en förkärlek för det engelska språket, speciellt under the influence
Har spelat trummor i ett band vars 2 bästa låtar hette "Float" och "Fiddlesticks"


Ogillar: Snåla människor och personer som tror de är lite för mer.
Gillar: Människor med charm och glimten i ögat.

Har: Självinsikt
Saknar: Förståelse för människor som inte anser att de har ett eget ansvar för sitt liv.

Ser upp till: Personer som arbetar ideellt

Lätt för: Teoretiskt lärande
Svårt för: Logiskt tänkande

Lyssnar på: Musik och min familj
Skrattar åt: Scrubs och South park
Gråter till: Stora idrottsögonblick och silver

Äter helst: Italienskt eller skaldjur
Dricker helst: Rödvin eller kallt vatten

-Sportfåne
-Social
-Datanörd
-Högskoleutbildad
-Träningsfreak i perioder
-Matfreak för det mesta
-Snabbtänkt(Ibland)
-Fotbollsnörd
-Speltorsk
-
Morgonpigg
-Intresserad av mat och vin

Trots ovanstående blivit kallad "svärmorsdröm" den senaste månaden.

Anser att:

De rödgröna borde vunnit valet
Xavi Hernandéz är det bästa som har entrat en fotbollsplan
Leksand bör spela i Elitserien
Julen är bland det bästa som händer på året
Estrellas chips är bra mycket godare än OLW:s
Ross är den roligaste av vännerna.
Eminem är ett geni
Film på bio är överskattat
Svenska komiker är ännu mer överskattade. Slå på parlamentet och jag börjar parallellgoogla efter "vapen" eller "snabba sätt at ta livet av sig" samtidigt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så.. 1/3 avklarade. Säg "bra där Robert".


Alla hjärtans dag


Jag tänkte jag skulle beskriva min dag idag, var vi är nu och planerna resten av dagen. Framkalla lite avundsjuka kanske?

Jag blev imorse väckt av Liza som hade gjort frukost på sängen och kom med en inslagen present som jag bara kan beskriva som fantastisk.

Efter morgonmys i sängen tog vi en dusch tillsammans och begav oss sedan ut på stan. Min present till Liza var shopping. Hon fick välja 5 butiker och handla det hon kände för.

Vi har nu precis kommit hem och jag håller på och smygpackar då vi ska spendera kvällen på ett spa som jag hyrt(utan Lizas vetskap). Där ska vi bubbla, dela en falska champagne och äta plockmat.

Avslutningen blir hemma i huset sedan, eller rättare sagt på altanen. Där har jag satt upp 3 stycken vindskydd, ställt ut 2 gasolvärmare och 1 stor sovsäck. Där ska vi avsluta kvällen med att berätta hur mycket vi tycker om varandra och slutligen älska under stjärnorna.

Eller så är det så att Liza jobbar till kl. 21:00 ikväll och jag sitter ensam hela dagen.

Stackars, stackars mig..

Er dag?

EDIT: Måste dock tillägga en sak. Den 25/2 har jag och L varit tillsammans i 5 år. Bara 2 veckor dit. 5 år alltså! Romantiken kommer därmed ändå segra till slut. Romance will prevail at last! La romantic.. che tout... äh, kan inte Franska.

ETA 1h 15min


..precis så är det.

Och tidsramen ser bra ut!

Vad fan pratar han om tänker ni?

Jo det är såhär förstår ni. Vi håller på och styr upp en trerätters och inväntar folk. (8 vuxna och så många bebisar att jag inte kan räkna så långt.). ETA står för "estimated time of arrival" för er som är tröga. (nejdå, jag googlade vad det stod för själv)

De säger det ju ofta i sådana katastrof-filmer och det låter lika coolt varje gång. Jag har aldrig förstått vad det betyder. Men det jag fattat är att när de säger "ETA 20 MINUTES!" Så är det jävlarimig bråttom. Något behöver fixas! Och det fort! Inom 20! Blir lika nervös varje gång.

Vill ni jävlas med mig någon gång, skrik bara "ETA 20 minutes!" Och jag kommer springa vrålandes från platsen, "nu går det åt helvete hörrni!" ta skydd!

Hursomhelst. Nu har jag över 1 timme kvar till ankomst. Håller på att rensa köttet. Styrde upp en liten vodka/tonic till det. Och känner att det här går nog vägen. 

Drog igång min lite tuffare spotifylista till köttrensningen. Och jag kan varmt rekommendera Metallica med Unforgiven och Unforgiven 2 om ni någon gång ska rensa kött. Manligare än så blir det inte. Stor köttkniv i handen, tonic i handen, och James Hetfield i öronen. Världsklass.

Sen ska vi titta på Mello. Det är inte lika manligt. Iallafall inte om man kallar den för "Mello".

Helvete.. nu har jag mindre än 1 h kvar.

ETA 57 MINUTES!

Ert val


Hej hej..

Som ni märker är detta inte den mest uppdaterade bloggen på nätet kanske. Snittar ca. 1,5 inlägg/vecka eller så. När man skriver så sällan så gäller det ju att skriva med kvalité. Om något som ni vill läsa om.

Därför ger jag er 3 val angående vad nästa inlägg ska handla om.

Alt. 1. En sån genomgång som man får på mailen ibland med tusen frågor kring vad man gillar för mat, musiksmak, hur man är som person osv.

Alt. 2. Jag spelar in någon form av homevideo (i HD) och lägger ut.

Alt. 3. Jag listar argument för och emot att jag skulle vara gay.

Jag skriver igen när jag anser att tillräckligt många engagerat sig och röstat. 


AW


Dags att packa ihop efter att ha haft en SJUKT effektiv dag på jobbet idag.

Snart: AW för att fira Aw(hehe) en kollega som går vidare i karriären.

Herre signe du och råde vad gott det ska bli med en Falcon.


Clams and Camp Nou


Som ni vet skriver jag i (och av) princip nästan aldrig om privata saker.

Men idag när jag kom hem... måste förmedla det.. Då hade jag en av de bästa stunderna som finns. Tog med Filippa upp i sängen för vila. Vi la oss panna mot panna och bara mös. Då och då vaknar hon till, känner med sin lilla hand i ansiktet för att se efter att man ligger kvar, och denna stund, den är helt fantastisk.
---------------------------------------------------------

Igår upplevde jag ett annat fantastiskt ögonblick. Matmässigt that is.

Hade min bror över och hade skaldjursodyssé. Räkor, pepparrotsost, lagrad 25-årig xo-prästost, rustik baguette, vitt vin, romsås, sweet chilisås, wasabi, majonnäs... och till detta.. det bästa... håll i er nu... gräddkokta musslor! Holyfuckherreminjävlarguddukandraåthelvetedinjävel vad jag har lärt mig uppskatta musslor. Dessa badboys frästes först med vitlök, gul-lök, olivolja och flingsalt. Därefter mosade vi i vispgrädde och Nicke kokade ner den så den blev riktigt smakrik. (gay att skriva smakrik)

Jag säger som Emelie skulle ha sagt, ve och fasa vad gott det var. Eller hur var ditt uttryck om köttet? Kommer inte ihåg.

På tal om Emelie har hon lagt ut ett inlägg med ett hån riktat direkt mot mitt huvud. Ang. detta så vill jag påpeka att jag INTE har ett stort huvud. Jag har ett enormt huvud. Rätt ska vara rätt.

Åter till min och brorsans gaykv.. förlåt, jag menar skaldjurskväll.

Jag reflekterade efter middagen över våra samtalsämnen under maten, och blev smått fascinerad. Under maten hann vi bland annat avhandla följande ämnen;

-Zlatan Ibrahimovic´
-Barnuppfostran
-Uppväxten
-Målsättning i livet och vägen till uppfyllnad av målen
-När Olérs bajsade på Jonken (säger absolut ingenting för de flesta av er) 
-Det ultimata resmålet

Det kändes helt naturligt under tiden, men såhär i efterhand kan man ju fundera över det minst sagt varierande innehållet. (ska kanske tillägga att vi även tog en OP Andersson till maten, kan möjligen förklara en del)

Slutsats; Alltid lika fantastiskt att umgås med min bror på tu man hand som man säger.
Slutsats 2; Musslor kan var en av de mest underskattade rätterna. (60 kr kilot! för färska! Världen är tokig)

Dessutom drogs riktlinjerna upp för en resa som kommer bli otrolig. Jag vill inte lämna för tydliga ledtrådor. Men om jag säger Lionel Messi, Camp Nou, Tapas och Flamenco så kanske ni som har stort huvud kan ana resmålet.

Nu ville jag väl inte så mycket mer. Imorgon är det Fredag. Inte så mycket mer med det. Mer än att det är FREEEDAG alltså.


Time for turkey... part 2


Jani, hörrni. För att dra en klysha kan jag väl säga att dygnet har för få timmar.

Det som ska hinnas med i livet för tillfället är;

-Ett heltidsjobb
-En liten bebis
-Helst 3 träningspass/vecka (har lite rödbetssalladsvikt kvar från i julas)
-Socialt umgänge med sambo och vänner

Därmed är det en rad saker som blivit försakade den senaste tiden, varav bloggen är en.

Jag ska inte lova bättring, för jag vet inte om jag kan leva upp till det. Det jag dock vet är att det inte kan bli sämre. Så att hålla minst samma låga nivå, det lovar jag.

Nu är resan bokad och klar. I slutet av Maj beger vi oss hit.

Jag har dessutom mottagit klagomål på bloggens innehåll. "För mycket sport den sista tiden" löd klagomålet. (Ni kan ju gissa könet på personen som klagade)

Därmed tänkte jag, som den hedersknyffel jag är, ägna resten av detta inlägg till att ge mina kvinnliga läsare några tips. Jag listar helt enkelt de 3 saker tjejer gillar mest av allt i hela värden. 

Tips 1

Vill ni fynda en supermascara? Till rabatterat pris? Titta här.

Tips 2

Vad gillar ni tjejer mer än sambos, bebisar och tamejfan mer än livet självt? Jag tänker givetvis på handväskor. Fynda er en väska innan helgen. Det är ni värda.

Tips 3

Just klick it.

Och så säger ni tjejer att killar inte vet vad ni vill ha. Ni är så lättlästa.

RSS 2.0