Ernst 2011 part 2


.. så var årets Ernstfest avklarad. Vinnare blev vi i det gröna laget efter vår tolkning av Harry Potter. Grattis oss!

Tack alla för en riktigt kul dag och kväll, och speciellt Emelie och Annika som ordnar alltsammans. Bra jobbat! Fortsätt gärna med detta..

Har inte hunnit gå igenom bilderna ännu, så de återkommer jag till när jag tittat igenom kameran.

Filmen vi spelade in hittar ni dock här. Blev lite stressigt på slutet när ljud m.m skulle läggas in, så allt är inte direkt av högsta kvalité. Synpunkter på skådespelarna bristande talang kan däremot accepteras. (förutom Joel, han var ju som gjord för detta)

------------------------------------------------

Surfade runt lite på aftonbladet och hittade den här intervjun med en big brother deltagare. Har inte sett programmet iår, men känner igen snubben sedan tidgare. Robinson kanske? Oavsett - är han på riktigt? Gillar framförallt svaret på frågan "är det så gott"?

----------------------------------------------

3 dagar kvar till avresa Turkiet. Höll på att få ett psykbryt på den där isländska vulkanen som valde att skicka ut ett askmoln precis nu, men de senaste nyheterna säger att den håller på att ge sig. Tur för den, annars hade jag besökt den där vulkanen och släckt den på egen hand. Precis så sugen är jag på att komma utomlands och sola, bada och äta ute en vecka. Måste dock införskaffa en bok innan dess då semestern är ett av få tillfällen man verkligen får att plöja en bok. Är det någon som har ett bra tips så mottages det tacksamt. 

Något som däremot var roligt med askmolnet är att jag fått lära mig vad det heter på Norska om vi skulle blivit kvar i Turkiet p.g.a askan. Det heter "askefast". Sug på den lite... Askefast!

De sätter helt enkelt ihop orsaken till att man ej kan åka hem med att vi just blir kvar. Det är som om vi skulle köra för fort och bli tagna och säga att vi blev "fortefast" eller om man fyllekör - "alkofast".

Det tyckte jag var kul.

---------------------------------------------

Nu ska jag arbeta en stund. Återkommer innan vi reser! Med ett sånt här moget "jag-ska-åka-utomlands-och-det-ska-inte-ni-inlägg"

 

Ernst 2011


.. börjar snart.

Vi ska mötas upp på Lizas salong för att förvärma lite innan det är samling vid tolv.

Undertecknad, som är lagkapten, har fått äran att gestalta självaste Harry Potter. (jag har testat glasögonen och jag ser rent ut sagt förjävlig ut).

Jag återkommer med lite bilder i efterhand.

Håll till godo med några från förra året sålänge;










Nu kör vi!

Nedsläpp



Torskrygg, Gös och Lax i magen.

GinTonic i handen.

Stödstrumporna är på.

Kom igen nu Sverige!


Äkta hat


Jag vet inte hur det är med er, men något konstigt händer inom mig när jag ser de 2 Irländska tvillingarna som ska tävla ikväll i melodifestivalen.

Det liksom blossor upp..  en känsla som jag närmast kan beskriva som äkta hat. 

Jag hatar hur de ser ut.
Jag hatar deras låt.
Jag hatar framförallt deras beteende.

Jag känner uppriktigt sagt för att nita dem.

Kolla in deras bidrag ikväll, och jag lovar er, ni kommer känna samma hat.

Vinner de detta.. jag vet inte vad jag tar mig till då. Jag kan omöjligt leva ett normalt liv om jag ska se dem i tidningar och på tv hela tiden. Det kommer att ta all min energi. Jag kommer gå runt och vara förbannad. Jag måste googla vad de heter..

Jedward! Sedär! Nu hatar jag även deras namn. Vilka idioter. De har slagit ihop sina 2 förnamn. Och tycker att det är en bra idé att kalla sig Jedward.



Må de brinna i helvetet.


Sockissues


Jag har vid 2 olika tillfällen den här veckan haft strumpor som varit rejält osköna. Inte så att det gjort ont, men de har suttit åt utav helvete. Det låter kanske som ett i-landsproblem, men det har varit irriterande. Jag har funderat hur någon tillverkare kan göra sådana osköna strumpor. Och hur i helvete jag har kunnat köpa dem.

Nu visade det sig att jag har gått runt i Lizas stödstrumpor som hon hade under graviditeten.

Det förklarar en del.


Guess who´s back?


.. Inte jag alltså. Utan någon ännu bättre. (hur nu det kan vara möjligt).

Dr dre! Med Eminem! Och jag min klantskalle är ca. 2 månader och sisådär 40 miljoner views sen med detta.

What´s up with me? Känner inte igen mig själv. Brukar vara snabb med sånt här.

För er som som inte är en av de 40 miljonerna och gillar Em och Dre kolla in detta.
(låten börjar vid 2:40, men de som vill se lite skön nostalgi kollar in hela videon) 

Det har ju varit snack länge om att han jobbar med sitt "Detox" album, och nu verkar det äntligen vara på väg.

Annars?

Förkyld och jävlig, och har varit i över en vecka. 

Gött med Fredag idag. Hockey semifinal står på schemat efter jobbet och lite allmän återhämtning. Missar tyvärr en 30-årsfest jag gärna hade gått på, men vi måste bli friska på Mackstavägen innan några aktiviteter planeras in.

Stort Grattis iallafall Jonas! Hoppas ni får en kanonkväll. Hör av mig nästa gång vi är i Säter så får vi styra upp något då.

Kul att våran egna Manboy gick vidare igår. Kan det kanske vara värt att se finalen. Jag gillade det där slovakiska kvinnliga tvillingparet också. Liza påstod att det berodde på deras utseende. 

Påhopp!

Inte mitt fel att de var helt symmetriska de där 2. Allt var lika stort! Huvudena! Håret! Tuttarna! Allt! 

Klart man måste titta lite extra när man erbjuds ett sådant utmärkt tillfälle att lära sig lite extra om kvinnliga tvillingars anatomi.

Dessutom sjöng de fint.    





RSS 2.0