Helgsammandrag


Vilket väder vi har. Helt otroligt. Helgen blev riktigt intensiv.

Helgen började i Onsdags med grabbkväll hos N. Badade, spelade poker, snapsade, åt skaldjursbuffé och såg VM:s (hittills bästa?) match Spanien-Tyskland. Underbart avancemang av spanjorerna och mer skulle det komma från de rödblå. Enkla pengar in från grabbarna som trodde Adolfs mannar skulle ha en chans mot den spanska maskinen.

Kvällen slutade dock tidigt då Kapellgatan 29 och Arbetsförmedlingen/Arboga stod på programmet 08:00 Torsdag. 2 veckor kvar nu till semestern. Ska bli galet skönt med lite ledigt.

Full fart även resten av helgen med N:s födelsedag på Fredag och Middag hos J och E på Lördag. Två mycket trevliga kvällar.

Sen kan nog Söndagen beskrivas som den ultimata dagen. När livet ska sammanfattas så blir jag förvånad om den inte ligger på topp 3 av upplevda Söndagar. 
Upp, hem till J för poolhäng och stek i 30 grader. Uppladdning med tapas hos N och en VM-final som det klart bästa laget vinner. Så jävla rättvist. Borde sovit som ett barn efter detta men värmen från helvetet har tydligen kommit till Köping och Måndagen fick bestå av återhämtning på arbetstid.

Tänkte förtydliga lite vad bloggen kommer handla om. Mestadels blir det bara omvärdsanalyser om saker som sker runt omkring. Det kommer dock dyka upp liknande "dagboksinlägg" som detta.. Och det är av den enkla anledningen att jag har så förtvivlat svårt att komma ihåg vad som händer och sker och när det hände. På så sätt är detta ett perfekt sätt att kunna gå tillbaks och se efter. Att skriva en dagbok i tron att omvärden är intresserad av ens liv, vad man handlar och var kidsen går på dagis, är väl i sanningens namn ganska patetiskt. Hamnar jag i den fällan så räknar jag med massiv kritik och hänvisning till detta inlägg. Så då var det utrett.

Nu kör vi! 




Kommentarer
Postat av: Jens

Vilka sköna länkar du har!

Allers förlag

info.blogg.se

MåBra

2010-07-15 @ 12:58:37
Postat av: Magnus

Måste hålla med Jens om att du valt ut sköna länkar... Hur tänkte du där?

Grymt initiativ annars med blogg.

2010-07-15 @ 13:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0