Bildbloggaren


mmm, just det. Nu kommer det lite bilder. Och det är ju inte varje dag det händer, så håll till godo.

Det var ett tag sen hörrni!

Vad har hänt sedan sist då?

Det jag kan komma på, som jag är minst/mest stolt över är följande;

- Har inte tränat ett pass sedan Maj.
- Har grillat uppskattningsvis 14 gånger sedan Maj. 
- Jag har ätit smörgåstårta 6 raka måltider. (ja det är sant). Gjorde iordning den på Fredag kväll, åt till middag på Fredag, frukost-lunch och middag på Lördag samt frukost på Söndag morgon. Höll sedan uppe hela Måndagen för att anlända till jobbet på Tisdag morgon och inse att EDB går i pension. Pension på jobbet innebär smörgåstårta. Så jag klev på igen.. och hann få i mig tårta till 9-kaffet, till lunch och till 3-fikat. (Ja, det är sant, och ja, jag är en gris.)

- Jag har även firat midsommar!

Förberedelserna för midsommar såg ut såhär. Jag och Jens sprang runt i regnet och satte ihop tältet.
Jaså.. ni undrar vad tjejerna gjorde? Ett ögonblick..




De "tog hand om barnen". De satt alltså under ett parasoll, smuttade på ett glas rosé, åt jordgubbar och tittade medan deras "män" slet för glatta livet i hagelstormen.




Nåväl... vi fick dit tältet. (även om jag och Liza fick hämta det på åkern på midsommardagens morgon och sätta tillbaka det på sin rätta plats.)

Midsommardagen såg ut såhär;

Först sol




Sedan regn



Sedan sol igen! Vilken dramaturgi! (och när solen kom igen blev JW såhär glad)


Inte bara Jens blev glad. Fler blev glada!



För att inte tala om tjejerna! De blev så glada att de visade rumporna.



Och när min käre bror slänger upp kylväskan på axeln, gör segertecknet, och beger sig hemåt, ja då vet man att kvällen varit bra.



Hade tydligen igen bild på värdparet. Så håll till godo med en från resan till Side. Observera strandpromenaden. Och observera min snedlugg/backslick. Hög klass på bägge!



Mer då..

- Har värderat om kåken också. Omvärdering av kåk=no more toploans som man säger. Nomoretoploans=sweet.

Change of topic,

- Hade följande sms-konversation med Jens under gårdagen. Asterixer i texten innebär helt enkelt att det ej gått igenom blogg.se´s censur.

Jens: -"Nicke kunde inte på Lördag. Jag skulle dock bli överjävligt lycklig om du har tid dock. Schema: Samling 11:00. Om vädret tillåter 20 minuter hackande av jord. Bärs. 11:30 Lättare mat och kanske ett glas vitt.(vettifan var Jens fick det där ifrån, vi har nog aldrig druckit vitt vin tillsammmans). Åter till meddelandet. 12:00 match 1 går igång. Klockan är nu=*******. 15:03 Paus i poolen. 16:00 matcherna fortsätter. Tyskarna är online. Hela tiden finns också alternativet poker. 05:00 Scatter"

Jens igen; -"Ok, ok nu har jag det som kanske kan få dig att tänka till. Ovanstående... + håll i dig nu, sätt dig ner och ha nåt starkt framför dig. Be Liza vara stand by: online pizza! Yeah, suck it in!"

R: -"Hehe, vi sitter faktiskt just nu och diskuterar hur vi ska göra. Problemet är att det är troligen den enda helgen som vi kan åka upp till Säter så det blir nog svårt tyvärr, men jag återkommer."

J: - "Snacks... Mmm"

R: - "Va? Vad? Nu?"

J: - "Du får välja vilka du vill på Lördag... Chips, Ostbågar u name it"'

R: - "Ofan! Vilka argument du kör! Men du får inte bli besviken om det inte funkar. Jag hör av mig."

J: "Please.. jag kan skjutsa dig till Säter på Empas cykel lite senare på kvällen.

2h senare.

R: Vem är världens bästa vän? Vem har precis styrt upp så han kan komma på Lördag? 

J: Shit man! I love u bro! ojojoj.

Och samtidigt som jag sitter här och funderar över Jens mentala status får jag följande SMS av min kära sambo;

Liza: -"Vi tänkte gå och mata fåglarna vid lunch-tid, har du nyckel så du kommer in om du kommer hem på lunch?"

R: "Haha, mata fåglarna! Hur gammal är du?

L: "Tänkte att det vore kul för Filippa att se dem"

R: "OK! Vi säger så.."

Vad fan har jag för umgängeskrets. En som har ostbågar och chips som sina främsta argument för att umgås och en som uppenbarligen är 100 år gammal. Och henne är jag tillsammans med. Tur hon har 200 andra bra sidor. Så det väger upp för hennes ålder liksom.

Hörrni!

Jag är i bytes-tag av telefon också. Valet står (tror jag) mellan iphone och någon av HTC:s modeller. Grejen är ju att HTC får bättre betyg i expertrecensionerna, medan Iphone folket skriker som galna att det är den enda telefonen som gäller. Egentligen skulle jag lika gärna kunna köpa en sån telefon för 200:-, som de marknadsför med orden "har färgdisplay och t9 funktion". Men min tanke med en bättre telefon är dels för kamerans skull och dels för att jag tror att det ska vara smidigare att slänga in bilder här. Jag kan nog ha den blogg i världshistorien där det läggs upp minst bilder på. Nu kompenserar jag ju det med ett sjujävla innehåll(eller hur?), men lite mer bilder vill jag bjuda på... just för att göra er helhetsupplevelse total. Totalitarium.

Så... Vilken telefon ska jag köpa? Och framförallt - Varför? Skrik inte bara ut en modell nu som en annan neandertalare utan ge mig lite argument.

Jag tackar ödmjukast för er eventuella hjälp..

Nu tar vi helg.

Kommentarer
Postat av: iKnapsu

Om du kan lugna ner dig några veckor så kan du få låna min avpolleterade iPhone 3GS under veckorna vi är i Köping. Gillar du den inte så vet du det i alla fall och kan då köpa nånting annat.



Dom där snubbarna på Apple bygger jäkla bra telefoner.

2011-07-03 @ 16:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0